Rezervari: 0735341963 / 0785783388 / 0757636633REZERVARE ONLINE

Despre noi

   Restaurantul Crismad a fost infiintat in anul 2010 in orasul Segarcea, judetul Dolj din dorinta de a oferi preparate de calitate superioara intr-un cadru generos tuturor oaspetilor ce ne trec pragul.

   Restaurantul nostru va pune la dispozitie doua sali si o terasa cu diverse capacitati (sala mare cu 250 locuri, sala mica cu 75 locuri si terasa cu 100 locuri).
   Pentru organizarea diverselor evenimente spatiul poate fi repartizat dupa cerintele dumneavoastra.

   Restaurantul dispune de cel mai generos spatiu oferindu-va atat intimitatea unei cafenele, eleganta unui restaurant cat si exuberanta unei terase racoroase. De asemenea salile sunt dotate cu internet wifi si aer conditionat.

   In ceea ce priveste bucataria, ne straduim sa fim pe placul dumneavoastra oferindu-va atat preparate cu specific romanesc cat si preparate cu specific international, deosebit de sofisticate.
   Va putem asigura meniuri speciale pentru vegetarieni sau lacto-vegetarieni.
   In fiecare zi servim si meniul zilei la un pret fara concurenta de numai 9 lei precum si diverse produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret.

   Restaurantul Crismad a devenit un punct de reper pentru organizarea de evenimente precum nunti, botezuri, petreceri private, pomeni, etc.

   Oferim gratuit pentru nunti si botezuri decorarea salii, a meselor si scaunelor cu funde, aranjamente florale, lumanari festive si … barmani!

   Orice eveniment organizat impreuna cu noi denota eleganta si asigura un succes garantat!